dimecres, 25 de novembre del 2009

PLOUEN SÍs!!!


Esquerra diu un clar i rotund Sí a la participació i Sí a la pregunta que es farà a més de 150 municipis del principat de Catalunya el dia 13 de desembre. Per això, avui s'ha presentat la campanya "Fem un pas endavant. Vota Sí". http://www.esquerra.cat/votasi/index.html

Aquest és l'estracte del comunicat que ha enviat Esquerra Osona aquesta tarda fent referència a aquesta notícia:

"Carles Sanuy, president d'Esquerra Osona, ha manifestat que Esquerra "sempre ha estat a favor del dret a decidir i ara estarem a l'alçada perquè sigui un èxit".
A Osona, Esquerra portarà a la comarca a dirigents nacionals, com ara el president d'Esquerra, Joan Puigcercós, el secretari general, Joan Ridao, i diputats com Anna Simó, Marina Llansana i Joan Tardà, a més de l'eurodiputat Oriol Junqueras i el diputat osonenc Josep Maria Freixanet.
Per acabar, Jordi Casals ha animat a la resta de partits a també fer una campanya ambiciosa i crear una dinàmica que porti a una gran participació. Casals, ha acabat demanant als partits que s'han oposat a les consultes a Osona que "no facin boicot ni facin campanya a favor de l'abstenció, perquè seria boicotejar el dret democràtic a votar i decidir"."


.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada