dimecres, 21 d’octubre del 2009

Calldetenes Decideix!


Aquest post és purament informatiu:

fa poc menys de mitja hora -ara són les 23:34 del dia 21 d'octubre de 2009- s'ha constituït oficialment a Calldetenes la coordinadora per la convocatòria del referèndum pel dret a decidir.

Una nodrida representació de les entitats del municipi s'han reunit per donar el tret de sortida a la cursa que ens portarà a votar el dia 13 de desembre -si cap causa de força major ho impedeix, és clar- sobre la independència del nostre país.

La organització en qüestió porta el nom Calldetenes Decideix, decisió presa a partir de la recomanació de la plataforma comarcal Osona Decideix constituïda fa uns dies a efecte de coordinar i donar suport a tots els municipis que volen fer la consulta popular.

Calldetenes Decideix s'ha constituït en diferents comissions -comunicació, organització, informàtica, participació, tresoreria- per tal de poder economitzar i delegar correctament les feines que requereixen un event com el que s'ens presenta.
He pogut copsar una bona predisposició de tothom i il.lusió per organitzar-ho i convertir-ho en un dia de festa i participació per a tothom.

PS: Com algú ha dit a la reunió, des del 32 que no hi havia un moviment com aquest. Aprofitem aquest impuls entre tots i segur que convertirem Calldetenes en un bon exemple de convivència i voluntat d'alliberament nacional.

1 comentari:

  1. He llegit el teu escrit des del meu lloc de vacances, i celebro amb alegría que el resultat de la reunió hagi estat tant satisfactori, que e l camí que s’ havia agafat s’ hagi reconduït, i que els meus dubtes exposats en el darrer escrit al bloc s’ esvaeixi’n. L’ il•lusió i la generositat de tots es l’ únic camí per assolir el resultat que volem.

    ResponElimina