dilluns, 1 de febrer del 2010

I tan que era sospitós...

Va marxar a sopar amb els dotze apòstols el dissabte a la nit. Després fou mort i enterrat. I al cap de tres dies ressucità com feu el messies a les terres d'orient ja fa tants anys.
Això és el que sembla que està apunt d'esdevenir-se. Sembla ser que la pedra del sepulcre ja es va obrint -una mica abans del que tocaria si es seguís al peu de la lletra el símil bíblic, està clar que, en política, els temps són diferents-. Qui serà el Sant Tomàs que li posarà el dit a la llaga per veure si és real? potser ERC? a alguns ja ens semblava que era sospitós...
Aquest messies que blasma contra el país i la institució sense cap vergonya dient que és un país on domina la mediocritat. Imagino que ho diu perquè Ell 0 no es considera mediocre o no es considera d'aquest país.
És possible, però, que en aquest cas el passatge tingui un final diferent i s'acabi entronitzant un anticrist que diu que només pot ser al poder ocupant la presidència. El que acabi generant la inseguretat necessària entre el nacionalisme més hegemònic per desembocar en una aliança entre imperis. La més que probable sociovergència.
Tot plegat, un joc de disbarats dels que es passen el dia estimant-se el país.

2 comentaris:

  1. Seria interessant i instructiu dir que ja fa anys, si no recordo malament, el senyor Felipe Gonzalez ja va fer una jugada semblant que li va permetre prendre el comandament del seu partit.

    Però preferiré donar corda a la teoria que promou que tot plegat no és més que una conseqüència de la inquieta bragueta del Doctor quan volta pel Camp de Tarragona.

    ResponElimina
  2. Quanta maldat q corre per aquests mons d Déu... N se qui ETs anònim pero qui sap si tens rao... Gracies x comentar!

    ResponElimina